Lista politicilor active

Nume Tip Consimțământul utilizatorului
Termeni si conditii Politica site-ului Utilizatori autentificați
Politica cookies Politica site-ului Toți utilizatorii

Sumar

Informare privind termenii si conditiile de accesare ale platformei si protectia datelor personale

Politică întreagă

Termeni şi condiţii de utilizare a platformei e-learning a S.C. Pro Fiduciaria S.R.L.

1. Acceptarea conditiilor

Societatea noastra, S.C. PRO FIDUCIARA S.R.L. avand sediul in b-dul Unirii nr.18, bl.5B, et.7, ap.22, sector 4, Bucuresti, Romania s-a angajat sa respecte viata privata a utilizatorilor platformei, proprietatea noastra.

Platforma e-learning a S.C. Pro Fiduciaria S.R.L. (denumita in continuare PLATFORMA), administrata de Departamentul IT din cadrul S.C. Pro Fiduciaria S.R.L., este reprezentata prin aplicatia instalata la adresa: e-learning.profiduciaria.ro

Folosirea PLATFORMEI presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos.

Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul PLATFORMEI, fara notificarea prealabila a persoanelor care o utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu sunt de acord cu conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea PLATFORMEI.

2. Descrierea serviciilor

PLATFORMA ofera utilizatorilor sai, prin intermediul aplicatiilor sale, o vedere generala a ofertei de pregatire a companiei, mijloace de informare si comunicare (stiri), un mediu de colaborare util in derularea activitatilor de pregatire curente, un mijloc eficient de evaluare interna a performantelor de pregatire. PLATFORMA realizeaza, prin aportul utilizatorilor sai, un depozit de informatii, materiale educationale, din domeniul asigurarilor si pensiilor private. PLATFORMA are ca principal obiectiv realizarea unui mediu interactiv de comunicare si consultare a documentelor oferite si de participare la activitatile virtuale initiate.

3. Conditii de acces

Accesul utilizatorilor la serviciile si informatiile din cadrul PLATFORMEI este protejat prin "nume utilizator" si "parola". Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui datele de acces. S.C. Pro Fiduciaria S.R.L. nu va cere niciodata datele dumneavoastra de acces in mesaje sau telefoane nesolicitate. Nu dezvaluiti aceste date persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, aveti obligatia de a verifica periodic daca datele de acces nu au fost alterate si de a raporta in cel mai scurt timp orice disfunctionalitate catre personalul de administrare a PLATFORMEI.

Pentru a putea utiliza aceste servicii, trebuie sa:
(a) comunicati informatii personale reale, exacte, actuale si complete asa cum sunt cerute in formularele de inregistrare si
(b) sa le actualizati de cate ori este nevoie, pentru a mentine aceste informatii reale, exacte, actuale si complete.
Daca veti furniza informatii nereale, inexacte, neactuale sau incomplete, ori exista suspiciunea ca informatiile sunt nereale, inexacte, neactuale sau incomplete, administratorul PLATFORMEI are dreptul de a suspenda temporar sau definitiv contul dumneavoastra de utilizator.

"Numele de utilizator" si "parola" pentru noii utilizatori vor fi generate automat de administratorul platformei, la inceputul fiecarui program, pe baza datelor personale furnizate cu ocazia inregistrarii. Aceste date vor fi comunicate in parte fiecarui utilizator prin e-mail.

in cazul in care utilizatorii nu au comunicat datele minime necesare pentru crearea "numelui de utilizator" la inregistrare, utilizatorul nu va putea accesa platform pentru a urma cursul dorit. Utilizatorii pot solicita asistenta privind "numele de utilizator" la adresa de e-mail it@profiduciaria.ro. Utilizatorii au obligatia de a semna mesajele cu numele complet, si cursul la care sunt inregistrati.

Administratorul are obligatia de a raspunde solicitarilor adresate prin e-mail in 48 ore de la primirea acestora. Administratorul are dreptul de a arhiva orice corespondenta cu utilizatorii platformei, realizata prin intermediul e-mailului.
Va recomandam ca la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a PLATFORMEI sa inchideti contul utilizand butonul "Iesire". Va sfatuim, de asemenea, sa inchideti la sfarsitul sesiunii si fereastra browser-ului in care ati lucrat.

4. Cerinte minime software pentru accesul platformei

 • Sistem de Operare Windows XP,7,8,10, orice versiunea recenta de Linux, MacOS;
 • Browser Internet Explorer 8 sau mai nou, Mozilla Firefox 2 sau mai nou, Google Chrome;
 • Adobe PDF Reader.
 • Javascript activat in browser

5. Obligatii

S.C. PRO FIDUCIARIA S.R.L. se obliga sa:

 • permita accesul Cursantului la platforma e-learning;
 • puna la dispozitie lectori autorizati care pot sprijini cursantii in procesul de invatare prin raspunsul la eventualele neintelegeri privind continutul cursurilor;
 • actualizeze cursurile in conformitate cu cerintele legale;
 • raporteze catre ISF urmatoarele informatii: Nume/Prenume participant, CNP, Adresa de domiciliu, Zona de activitate a cursantului (Orasul principal din Judet), prezenta la curs exprimata in procente; sa transmita direct catre ISF adeverinta de absolvire – in vederea organizarii examenului.

Cursantul

 • intelege faptul ca S.C. PRO FIDUCIARIA S.R.L. nu are obligatia de a asigura accesul la terminale cu browser si acces la internet, aceasta fiind sarcina Cursantului.
 • se obliga sa respecte drepturile de autor ale S.C. PRO FIDUCIARIA S.R.L. asupra materialelor de curs. Cursurile sunt proprietatea S.C. PRO FIDUCIARIA S.R.L., iar reproducerea, transmiterea, chiar si fragmentarea, sub orice forma sau prin orice mijloace sunt permise numai cu acordul scris al acesteia.
 • intelege faptul ca S.C. PRO FIDUCIARIA S.R.L. nu este raspunzatoare pentru gradul de insusire a cunostintelor de catre cursant si nici nu garanteaza procentul de promovabilitate a examenului organizat de ISF.

6. Legaturi la alte pagini de Internet

PLATFORMA poate contine legaturi catre pagini de Internet ale unor terte parti.

7. Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Continutul este detinut de catre PLATFORMA si utilizatorii autorizati. Utilizatorul accepta sa nu modifice, publice, transmita, transfere, vanda, reproduca, distribuie, furnizeze, expuna sau sa exploateze comercial in vreun fel orice continut sau sa incalce marca de fabricatie sau marca serviciului cuprinsa intr-un astfel de continut.

8. Nota de Informare privind Protectia Datelor cu Caracter Personal

S.C. Pro Fiduciaria SRL, cu sediul in Bdul. Unirii, nr 18, bl. 5B, ap. 22, sector 4, Bucuresti este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca Operator de date cu caracter personal sub numarul 22169.

S.C. Pro Fiduciaria SRL prelucreaza datele urmatoarelor categorii de persoane fizice: Agenti de asigurare; Viitori agenti de asigurare; Conducatori ai agentilor de asigurare-persoana juridica; Subagenti; Conducatori ai activitatii de bancassurance, Persoane fizice care desfasoara activitatea de bancassurance, Conducatori executivi ai brokerilor de asigurare, Asistenti in brokeraj; Viitori asistenti in brokeraj.

Operatorul de date cu caracter personal, S.C. Pro Fiduciaria SRL, se obliga sa prelucreze, in conditii de maxima siguranta, datele cu caracter personal ale persoanelor mentionate mai sus (date cu caracter personal avand o functie de identificare cu aplicabilitate generala ca: numele, prenumele, data si locul nasterii, adresa, telefonul si adresa de e-mail, semnatura, tipul functiei etc. sau cu caracter special, cum ar fi: codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate) in urmatorul scop:

 • pentru punerea in aplicare a Normelor privind activitatea entitatilor care organizeaza cursuri de pregatire profesionala unitara a personalului din asigurari si ale ordinului nr. 7/2010, pentru punerea in aplicare a Normelor privind calificarea profesionala si pregatirea continua a persoanelor care lucreaza in domeniul distributiei produselor de asigurare emise de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in aplicarea Legii nr. 32/2000, privind activitatea de asigurare si supravegherea asigurarilor, cu modificarile si completarile ulterioare.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:
Autoritatea de Supraveghere Financiara, Institutul de Studii Financiare, angajatii si reprezentantii legali ai Operatorului, alte companii din acelasi grup cu Operatorul, partenerii contractuali ai Operatorului, Angajatorul / Potentialul angajator al persoanei vizate, autoritatea judecatoreasca, autoritati si institutii publice centrale / locale, atunci cand exista temei legal.

Politica de protectie a persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal se bazeaza pe Regulamentul general privind protejarea datelor (GDPR), care intra in vigoare de la 25 mai 2018 si care creeaza reguli consecvente privind protejarea datelor cu caracter personal in Uniunea Europeana, precum si pe legislatia nationala aplicabila.

Astfel de informatii se prelucreaza in conformitate cu prevederile regulamentului mentionat mai sus si dorim sa va informam despre cum sunt ele utilizate, astfel:

 • informatiile colectate in scopurile mai sus mentionate
 • informatiile sunt divulgate tertilor doar in cazul in care acest lucru este absolut necesar pentru indeplinirea scopului (scopurilor) identificat(e) mai sus si doar partenerilor ISF. Aceste informatii nu vor fi divulgate pentru a fi utilizate in scopuri de marketing de catre terti operatori sau transfer extern in afara UE.
 • datele colectate sunt gazduite la nivel fizic pe un server de web situat pe teritoriul UE, sub administrarea care indeplineste cele mai inalte standard de securitate acceptate la nivelul industriei.
 • informatiile colectate sunt stocate in vederea exercitarii drepturilor dumneavoastra, respectiv: dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul de a va retrage consimtamantul initial, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul al restrictionarea prelucrarii sau dreptul de a depune o plangere in calitate de subiect al prelucrarii datelor, va rugam sa ne scrieti fie prin e-mail la adresa dataprotection@profiduciara.ro fie prin posta la urmatoarea adresa postala: Bucuresti, b-dul Unirii nr.18, bl.5B, et.7, ap.22, sector 4. Pentru a afla mai multe despre drepturile dumneavoastra va rugam sa accesati acest link.
 • in mod implicit, site-ul utilizeaza diferite tipuri de cookie-uri functionale pentru a imbunatati experienta dumneavoastra in utilizarea acestui site. Aveti optiunea de a respinge sau accepta folosirea lor. Pentru mai multe informatii despre politica noastra de cookie sau despre cookie-urile utilizate si modalitatile de activare/dezactivare, va rugam sa accesati acest link.
 • prelucrarea mesajelor prin e-mail sau prin intermediul formularelor de contact se face doar in scopul desfasurarii corespondentei cu dvs. Daca echipa care raspunde de gestionarea mesajelor primite nu va poate raspunde la intrebare, aceasta va trimite e-mailul dumneavoastra altui serviciu internalizat sau externalizat. Veti fi informat prin e-mail care este acest serviciu si de faptul ca cererea dumneavoatra va fi preluata de acel serviciu. Daca aveti intrebari in legatura cu prelucrarea corespondentei dumneavoastra si a datelor cu caracter personal, le puteti include in mesajul pe care ni-l adresati.

Acceptarea prezentului accord constituie un accept al politicii noastre de confidentialitate. Pentru orice sugestii sau reclamatii cu privire la continutul politicii de confidentialitate va rugam sa ne contacti la adresa de e-mail dataprotection@profiduciara.ro.


Sumar

Informare privind politica de cookies

Politică întreagă

1. Ce este un fisier Cookie?

Un fișier de tip cookie reprezintă un mic fișier text care este stocat și/sau citit de browserul dvs. web pe hard disk-ul dispozitivului dvs. final (de exemplu, computer, laptop sau smartphone) în funcție de site-urile web pe care le vizitați. De asemenea, fișierele de tip cookie fac interacțiunea dvs. cu site-urile web mai sigură și mai rapidă, deoarece acestea își pot aminti preferințele dvs. (de exemplu, autentificare, limbă), trimițând informațiile pe care le conțin înapoi la site-ul web originar (first-party cookie) sau către alt site web căruia le aparțin (third-party cookie), atunci când vizitați din nou site-ul web respectiv utilizând același dispozitiv final.

Fișerele de tip cookie sunt de două tipuri: fisiere de sesiune sau fișiere permanente.

2. Politica platformei Profiduciaria de utilizare a fișierelor de tip Cookie

Când utilizați și accesați platforma, putem plasa un număr de fișiere cookie în browserul dvs. web.

Platforma utilizează sau poate utiliza fișiere de tip cookie și / sau semnalizatoare web pentru a identifica vizitatorii care accesează platforma în mod repetat, tipul de conținut și link-urile accesate din platformă, timpul pe care fiecare utilizator îl petrece într-o anumită zonă din platformă și funcționalitățile specifice pe care le accesează. Pentru că datele stocate de fișierele cookie reprezintă informații personale, vom procesa astfel de date doar pe baza consimțământului dvs.

Moodle utilizează fișiere cookie de sesiune și persistente pentru a vă oferi un serviciu web mai bun și personalizat, dar și o experiență mai rapidă de navigare. Tipurile de fișiere Cookie utilizate de Moodle sunt:

 • Fișiere de tip Cookie esențiale. Acestea sunt absolut necesare pentru funcționarea platformei. Moodle poate folosi fișiere cookie esențiale pentru a identifica utilizatorii, pentru a preveni utilizarea frauduloasă a conturilor de utilizator sau pentru a oferi caracteristicile noi ale platformei.
 • Fișiere de tip Cookie analitice și privind performanța. Acestea ne permit să recunoaștem și să numărăm utilizatorii și să colectăm informații despre modul în care este utilizată platforma(zonele cele mai accesate, mesaje de eroare etc.). Acest lucru ne ajută să îmbunătățim modul în care funcționează platforma.
 • Fișiere de tip Cookie de funcționalitate. Acestea se utilizează pentru a vă recunoaște când reveniți pe platform și ne permit să va oferim funcții îmbunătățite și personalizate, să vă salutăm folosindu-vă numele și să vă amintim preferințele (de exemplu alegerea limbii).
 • Fișiere de tip Cookie targhetate. Înregistrăm accesarea platformei, paginile pe care le-ați vizitat și linkurile pe care le-ați urmat. Vom folosi aceste informații pentru a face conținutul platfomei mai relevant pentru interesele dvs. De asemenea, putem împărtăși aceste informații unor terțe părți în acest scop.

3. Fișiere de tip Cookie pentru terțe părți:

Putem folosi fișierelor cookie ale terțelor-părți pentru raporta date statistice de utilizare a pltformei și pentru a îmbunătăți activitatea de marketing.

Fișiere de tip Cookie de urmărire. Acestea ne ajută să identificăm profilul utilizatorului, permițându-ne să înțelegem mai bine modul in care utilizatorii folosesc platforma.

 • Fișiere de tip Cookie pentru optimizare. Acestea permit urmărirea în timp real a numărului de utilizatori din diferite canale de marketing pentru a evalua eficiența acestora.
 • Fișiere de tip Cookie ale Partenerilor. Acestea oferă partenerilor metrici de conversie pentru a-și optimiza campaniile de marketing plătite.

4. Care sunt opțiunile pentru controlul fişierelor de tip cookie?

Dacă va doriți să dezactivați fișiere cookie sau să dacă doriți ca browserul dvs. web să șteargă sau să dezactiveze aceste fișiere, accesați paginile de ajutor ale browserului web. Rețineți că dacă ștergeți fișierele de tip cookie sau refuzați să le acceptați, este posibil să nu puteți utiliza unele sau toate funcțiile pe care le oferim. Este posibil să nu vă puteți conecta, să stocați preferințele și unele dintre paginile noastre să nu se afișeze corect.

5. Ce cookie-uri sunt folosite prin intermediul acestei pagini de Internet

Tabelul de mai jos prezintă fișiere de tip cookie interne și ale terțelor părți pe care le folosim. Numele, valabilitatea și scopurile acestor cookie-uri se pot modifica în timp, de aceea vom actualiza această pagină.

Nume cookie Furnizor Scop Valabilitate Tip Detalii
MoodleSession e-learning.profiduciaria.ro Mentine statusul sesiunii utilizatorilor la accesarea diferitelor pagini ale site-ului sesiune esentiale Trebuie să permiteți accesul acestui cookie în browser-ul tău pentru a permite continuare și menținerea datelor de conectare de la o pagină la alta.
MOODLE ID e-learning.profiduciaria.ro Vă amintește numele de utilizator în browser. Astfel, atunci când reveniți pe acest site, câmpul cu numele de utilizator din pagina de conectare va fi deja comple7at. 90 zile functionalitate Este sigur să refuzați acest cookie. Acest lucru va implica să reintroduceți numele de utilizator de fiecare dată când vă conectați.
cookie_consent e-learning.profiduciaria.ro Stocheaza consimtamantul utilizatorului pentru utilizarea cookie-urilor 180 zile functionalitate Stergerea acestui cookie va duce la reaparitia mesajului de Politica cookies
_ga profiduciaria.ro Un id unic care este folosit care este folosit pentru generarea de date statistice despre cum un utilizator foloseste site-ul 2 ani analitice  
_gid profiduciaria.ro Un id unic care este folosit care este folosit pentru generarea de date statistice despre cum un utilizator foloseste site-ul sesiune analitice  

6. Particularizarea setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile

In cazul in care utilizarea cookie-urilor nu este deranjanta iar calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit doar de catre dumneavoastra, pot fi setate termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare.

In cazul in care calculatorul sau echipamentul tehnic utilizat pentru navigarea pe aceasta pagina de internet este folosit de mai multe persoane, poate fi luata in considerare setarea pentru stergerea datelor individuale de navigare de fiecare data cand browserul este inchis.

7. Cum pot fi oprite cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri de la acest site va duce la imposibilitatea accesarii cursurilor.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browserului tau.
Pentru a intelege aceste setari, urmatoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteti folosi optiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.

Setari cookies in Internet Explorer

Setari cookies in Firefox

Setari cookies in Chrome

Setari cookies in Safari